Home » Bijgebouw

Moderne poolhouses en bijgebouwen: gezellig en functioneel

Een bijgebouw vormt een volwaardige extra ruimte in uw tuin. U kan deze ruimte gebruiken als poolhouse, tuinkantoor of luxueus gastenverblijf, maar ook als opslagplaats voor tuinmeubelen of tuingereedschap. Of wilt u graag een carport laten bouwen die naadloos aansluit op de stijl van uw woning? Ook dat kan Wim Verrezen Tuinarchitectuur voor u realiseren.

Contacteer ons

Moderne bijgebouwen met oog voor detail

Het ontwerp van een bijgebouw ligt meestal in lijn met de stijl van de woning en de tuin. In overleg met u zorgen wij ook voor de verdere detaillering van zowel het interieur als het buitenaanzicht van uw moderne poolhouse, tuinkantoor of gastenverblijf. Onze bijgebouwen zijn zowel minimalistisch als eigentijds en worden altijd ontworpen volgens uw wensen. Het resultaat? Een uniek bijgebouw dat helemaal past in zijn omgeving.

Wim Verrezen team

Een team van experten

Het bouwen van bijgebouwen en poolhouses is een opdracht met vele disciplines. Er zijn immers diverse aspecten om rekening mee te houden, zowel op esthetisch als op functioneel vlak. Daarom hebben we een uitmuntend team samengebracht van mensen die zeer sterk zijn in hun deelgebied en waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan.

Heeft u een vergunning nodig voor een bijgebouw?

Soms is een stedenbouwkundige vergunning vereist voor het bouwen van een zwembad, carport of bijgebouw. Is dit het geval voor het project dat u wil laten realiseren, dan nemen wij de administratie graag op ons. Zo kan u in alle rust uitkijken naar uw nieuwe of vernieuwde tuin.

Ontdek onze totaalprojecten

Wim Verrezen Tuinarchitectuur denkt steeds in totaalconcepten. We bouwen niet zomaar een bijgebouw of zwembad, maar houden rekening met de omgeving en zorgen dat alle elementen bij elkaar passen. Daarom kunnen wij ook de volledige aanleg van uw tuin op ons nemen. Indeling, beplanting, verlichting, een zwembad of zwemvijver, moderne poolhouses, bijgebouwen en zelfs het onderhoud: contacteer ons indien u meer wilt weten over deze service.