Home » Blog » Creëer een privé wellness in uw eigen tuin

Creëer een privé wellness in uw eigen tuin

Heeft u nood aan ontspanning, maar bent u geen fan van openbare wellness centra? Geen probleem, in samenwerking met Wim Verrezen Tuinarchitectuur kan u uw eigen wellness creëren bij u thuis. Het creëren van een ontspannende sfeer in uw tuin kan op verschillende manieren. Bij ons kan u terecht voor een combinatie van verschillende wellness onderdelen, totaalprojecten zijn namelijk onze specialiteit.

Zwembad

Als u kiest voor een zwembad kan u in de lente en zomer eindeloos genieten. Zwembaden zijn ideaal voor zowel sportieve doeleinden zoals baantjes trekken en aquagym, maar ook voor ontspanning en plezier. Bovendien zijn zwembaden geschikt voor jong en oud, iedereen kan ervan genieten. Bij Wim Verrezen streven we ernaar om uw toekomstig zwembad volledig te integreren in de stijl van uw tuin. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en begin alvast met het plannen van uw volgende pool party.

Jacuzzi

Een jacuzzi heeft het grote voordeel dat u er het hele jaar door van kan genieten. Dit toestel wordt beschouwd als een echt luxeproduct, voor u het weet heeft u al uw vrienden en buren over de vloer. Het kan gebruikt worden voor een ontspannend moment overdag of een gezellige avond met vrienden en familie. Daarnaast biedt een jacuzzi ook wat ergonomische voordelen, wie last heeft van pijnlijke spieren, rug of nek zal zich snel beter voelen na een dipje.

Poolhouse

Bij een prachtig zwembad of jacuzzi hoort een geweldige pool house. Deze kan u gebruiken voor de opberging van alle technische onderdelen of onderhoudsproducten van uw zwembad of jacuzzi. Zo voorkomt u dat dingen rondslingeren in uw tuin waardoor ze mooier zal ogen. Houdt u van zomerse avonden met vrienden en familie? Dan kan u kiezen voor een pool house met overdekt terras. Dé perfecte aanvulling voor je zwembad. Wat uw voorkeur ook is, ons team bouwt een poolhouse die aansluit bij uw behoeften.

Tuinontwerp

Bij het creëren van een ontspannen wellness sfeer in uw tuin, mag u zeker het tuinontwerp niet uit het oog verliezen. Het ontwerp van uw tuin gaat er namelijk voor zorgen dat alles een mooi geheel vormt. In overleg met u bepalen we de stijl en het ontwerp van uw tuin. U kan alvast onze realisaties bekijken om inspiratie op te doen voor uw volgende project.

Meer informatie over de creatie van een wellness tuin door Wim Verrezen Tuinarchitectuur

Heeft u nog vragen over hoe wij de creatie van een wellness tuin aanpakken? Of bent u geïnteresseerd om een tuinontwerp door ons te laten opmaken? U kan ons altijd bereiken via het contactformulier of ons bellen op het nummer 014 23 15 23.

Heading

Tuinonderhoud
voor bedrijven

Eerst meer weten over een groenzorgplan voor bedrijven?

Klik hier.