Home » Blog » Moderne bijgebouwen

Moderne bijgebouwen

Wist u dat de beleving van uw tuin veel verder kan gaan dan gras, terras en zwembad? Wim Verrezen Tuinarchitectuur heeft oog voor het totale plaatje van een moderne tuin. We doen niet alleen tuinontwerp en -aanleg, maar zorgen voor een geheel waarin elk detail zijn plaats heeft. Een bijgebouw kan een onderdeel vormen van dit geheel. Met een een bijgebouw in uw tuin, creëert u niet enkel binnenshuis maar ook buitenshuis een thuisgevoel.

Verschillende functies

Het fijne aan een bijgebouw in uw tuin is dat dit verschillende functies kan aannemen. Het gebouw kan simpelweg gebruikt worden als tuinhuis om tuingereedschap of -meubels in op te bergen, maar daar houdt het niet op. Kan u echt genieten van luxueus relaxen? Dan kan u kiezen voor een bijgebouw in de vorm van een poolhouse of overdekt terras. Daarnaast zorgt een poolhouse ervoor dat alle technische onderdelen van uw zwembad mooi verborgen zitten zonder het zicht van uw tuin aan te tasten. Een bijgebouw kan ook voor meer serieuze kwesties ingezet worden, bijvoorbeeld als thuiskantoor. Zo kan u in alle rust werken in uw eigen thuisomgeving én klanten ontvangen in stijl. Bovendien kan u het ook inrichten als gastenhuis zodat uw gasten van volledige privacy kunnen genieten.

 

Materialen en bouwtechnieken

De keuze van het materiaal van een bijgebouw sluit meestal aan bij het gevelmateriaal van de woning. Bij Wim Verrezen Tuinarchitectuur zorgen we ervoor dat uw woning en tuin een mooi geheel vormen. Voor de buitenkant van uw bijgebouw kan u kiezen tussen gevelsteen, crepi, plaatmateriaal of een hout. Daarnaast moet ook de bouwtechniek bepaald worden. Hier kan u kiezen voor traditioneel metselwerk, architectonische prefab betonelementen of houtskeletbouw.

 

Stijl/sfeer

De stijl van uw woning en bijgebouw is iets heel persoonlijk. Uw bijgebouw dient mooi te passen in het plaatje van uw tuin en moet qua design aansluiten bij uw woning. Wim Verrezen Tuinarchitectuur streeft ernaar een bijgebouw te creëren dat past bij uw wensen, maar ook bij uw woning en het landschap er rond. Houdt u van een strakke, moderne look? Dan zal een industriële stijl u waarschijnlijk aanspreken. Maar ook een minimalistische stijl is populair bij liefhebbers van modern. Toch liever een gezellige, warme stijl? Dan kan u kiezen voor een stijl waarin veel hout wordt verwerkt. Wat uw voorkeur ook is, u kan uw bijgebouw helemaal inrichten naar wens.

Meer informatie over bijgebouwen door Wim Verrezen Tuinarchitectuur

Heeft u nog vragen over hoe wij de het bouwproces van tuingebouwen aanpakken? Of bent u geïnteresseerd om een ontwerp voor een tuingebouw door ons te laten opmaken? U kan ons altijd bereiken via het contactformulier of ons bellen op het nummer 014 23 15 23.

Heading

Tuinonderhoud
voor bedrijven

Eerst meer weten over een groenzorgplan voor bedrijven?

Klik hier.