Home » Blog » Luxueus relaxen: van buitenkeuken tot poolhouse

Luxueus relaxen: van buitenkeuken tot poolhouse

Met een slim ontworpen bijgebouw maximaliseert u het plezier dat u uit uw tuin haalt. Geniet ten volle van elke zomeravond met een eigen buitenkeuken, haal alles uit uw zwembad door een poolhouse in uw tuin te bouwen of maak van uw tuin de plek bij uitstek om gezellig te vertoeven door een buitenbar toe te voegen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. 

Overweegt u om een bijgebouw voor uw tuin te laten ontwerpen? In deze blogpost vindt u alvast wat inspiratie voor een aantal bijgebouwen die u helpen om luxueus te relaxen

Een moderne buitenkeuken

Gezellig buiten eten met vrienden of familie op een warme zomeravond terwijl de vogels kwetteren, de krekels tjirpen en de wind zachtjes door de bomen ruist. Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan is een moderne buitenkeuken echt iets voor u. 

Met een buitenkeuken wordt koken en tafelen nog leuker. U heeft alles wat u nodig heeft bij de hand, terwijl u gezellig buiten kunt zijn met uw gezelschap. U kunt de buitenkeuken net zo luxueus inrichten als u zelf wilt: een koelkast, pizzaoven, spoelbak … wat u ook wilt, het kan!

Bouw uw eigen poolhouse

Een poolhouse kan heel handig zijn omdat het de technische onderdelen van uw zwembad een plaats geeft. Het vormt ook de perfecte opportuniteit om uzelf te verwennen met extra wellnessfaciliteiten. U kunt aan uw poolhouse bijvoorbeeld een sauna, hammam of regendouche toevoegen als u dat wilt.

U kunt uw poolhouse ook uitbreiden met een overkapping die u op warme dagen wat schaduw biedt. Wat u ook kiest voor de inrichting van uw poolhouse, dit type bijgebouw zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw zwembad.

Vertoeven met vrienden

Bent u op zoek naar wat meer gezelligheid om met uw partner en vrienden van een goed glas wijn te genieten? Viert u al wel eens graag een feestje? Dan is een bar voor in de tuin zeker en vast iets voor u. 

U kunt de buitenbar in uw tuin zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Van een intieme bar voor twee tot een feestelijke bar voor al uw vrienden, alles is mogelijk. 

Creëer de juiste sfeer

Het is niet alleen belangrijk dat u beslist welk type bijgebouw u graag aan uw tuin wilt toevoegen: ook de look en feel is belangrijk. De juiste bouwstijl en materialen helpen om een sfeer te scheppen die helemaal bij u past.

Wilt u meer weten over de verschillende stijlen en materialen waarin uw bijgebouw kan worden uitgevoerd? Lees dan zeker onze blogpost over moderne bijgebouwen

Een bijgebouw in harmonie met uw tuin

Tot slot is het ook belangrijk dat uw nieuwe bijgebouw mooi in uw tuin past. Bij Wim Verrezen Tuinarchitectuur denken we graag met u mee en helpen we om u een bijgebouw te realiseren dat in harmonie is met uw woning en tuin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een buitengebouw op maat? Bekijk hier alvast onze realisaties of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

Heading

Tuinonderhoud
voor bedrijven

Eerst meer weten over een groenzorgplan voor bedrijven?

Klik hier.