Home » Blog » Totaalprojecten: sleutel op de tuinpoort

Totaalprojecten: sleutel op de tuinpoort

Onze focus ligt op totale tuinprojecten waarbij we kijken naar het totale plaatje. Wij willen u ontzorgen door uw volledige tuin met zwembad en bijgebouw onder handen te nemen. Alles start bij het tuinontwerp, en ook na de tuinaanleg kan u op ons rekenen voor de nazorg en het onderhoud van uw tuin, zwembad, zwemvijver of bijgebouw.

Persoonlijk contact staat centraal in al onze tuinprojecten

Bij uw keuze voor een totaalproject heeft u één aanspreekpunt voor het ganse verloop van de realisatie. Voor ons staan het persoonlijke contact en het vlotte verloop van de tuinaanleg daarbij centraal. Onze zorg is immers om u te ontzorgen. Zo groeit uw tuin naar een beleving waarin u het hele jaar kan vertoeven en van kan genieten.

Unieke concepten door onze tuinarchitecten

Onze tuinarchitecten creëren unieke, creatieve tuinontwerpen. Zij brengen hun persoonlijke kennis en ervaring in bij de ontwikkeling van het tuinontwerp en de keuze van de materialen, verlichting en beplanting. Er wordt optimaal omgegaan met de ruimte rond uw woning en de integratie in de omgeving. Materialen en kleuren die reeds aanwezig zijn in de architectuur van de woning komen dikwijls terug in het totaalconcept van tuin en bijgebouw.

Jarenlange ervaring en expertise in tuinaanleg

Het team van Wim Verrezen heeft ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg en beschikt verder over uitgebreide expertise van zwembaden, zwemvijvers en bijgebouwen. We rekenen op ons team van 15 ervaren vakmannen die uw tuinproject in handen nemen. Verder beschikken wij over vaste partners in diverse disciplines om van uw totaalproject uw droom te maken.

Persoonlijk advies over de aanleg van uw tuin?

Wilt u graag persoonlijk advies over uw toekomstig zwembad met bijgebouw? Wij geven u graag tips of helpen u met het aanleggen van uw droomtuin. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier of bel naar 014/23.15.23.