Home » Blog » Uw tuinontwerp met zwembad, een unieke oplossing op maat

Uw tuinontwerp met zwembad, een unieke oplossing op maat

Op warme dagen als deze is een verfrissende duik meer dan welkom. Een zwembad in de tuin is dan ook echt een privéparadijs op zomerdagen. Maar dat is niet alles: door uw zwembad volledig in te passen in uw tuinontwerp, wordt het ook een meerwaarde op esthetisch gebied. Alle details passen perfect bij elkaar, zodat uw tuin een mooi geheel vormt.

Tuin en zwembad: één stijl, één geheel

Houdt u van rechte lijnen en een strakke, moderne stijl? Of bent u meer te vinden voor een tuin met een natuurlijke uitstraling? Welke stijl u ook verkiest, wij zorgen ervoor dat uw tuin en zwembad hier perfect bij aansluiten. De juiste materialen, de beplanting… Onze tuinarchitect giet al uw wensen in een uniek tuinontwerp met zwembad en zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Een zwembad kan zowel voor grote als voor kleine tuinen

Maar al te vaak denkt men dat een zwembad enkel is weggelegd voor grote tuinen. Niets is echter minder waar! Ook in kleinere tuinen is het perfect mogelijk om een zwembad te bouwen. Uiteraard moet er bij het tuinontwerp de nodige aandacht besteed worden aan de juiste plaatsing – iets wat wij graag samen met u bespreken. Aarzel dus niet om ons te contacteren indien u droomt van een zwembad in uw kleine tuin.

Heeft u een vergunning nodig voor een tuin met zwembad?

Voor de aanleg van een zwembad in uw tuin is niet altijd een vergunning vereist. Bedraagt de totale oppervlakte van het zwembad minder dan 80m², dan mag u dit laten bouwen zonder speciale aanvraag. Let wel op: deze regelgeving geldt voor alle niet-overdekte constructies, waaronder ook terrassen of zwemvijvers. Heeft u hier twijfels over? Dan geven wij u graag advies.

Uw tuinarchitect voor de aanleg van een zwembad

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen en droomt u van een eigen zwembad? Contacteer ons dan voor een tuinontwerp waar uw zwembad perfect in past. Ook met vragen hieromtrent kan u altijd bij ons terecht. Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons

Heading

Tuinonderhoud
voor bedrijven

Eerst meer weten over een groenzorgplan voor bedrijven?

Klik hier.