Wim Verrezen Tuinarchitectuur opent vestiging in Londerzeel

 

Voortaan is Wim Verrezen Tuinarchitectuur niet alleen vanuit de Kempen actief. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Oevel, opende een tweede uitvalsbasis in Londerzeel. Op die manier moeten files rond Antwerpen vermeden worden.

“Het wordt steeds moeilijker om vanuit de Kempen in Antwerpen of wat verder te geraken”, zegt zaakvoerder Wim Verrezen. “We hebben verschillende projecten in de regio Schelle en Kapelle-op-den-Bos, waar nadien ook onderhoud moet gebeuren. Daar komen lange en onvoorspelbare reistijden bij kijken, wat ons stimuleerde om creatief uit de hoek te komen. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een locatie in die regio.”

Vanuit Londerzeel worden de reistijden flink scherper. “Tegelijkertijd neemt onze ecologische voetafdruk flink af. De uitbreiding is een goede keuze.”

Extra aanwervingen in Londerzeel

Daarnaast zorgt het nieuwe filiaal voor extra werkgelegenheid. “Het is de bedoeling om de activiteiten in de regio rond Londerzeel uit te breiden. We hebben nu twee mensen van die streek aangeworven om meer opdrachten tot een goed einde te kunnen brengen”, vertelt Wim Verrezen.

Wim Verrezen Tuinarchitectuur realiseert bijna 30 jaar tuinen en bedrijfsgroen en verzorgt het tuinonderhoud. Vandaag ligt de focus op het ontwerp en de realisatie van totaalprojecten met tuin, zwembad en bijgebouw. Daarvoor kan het bedrijf rekenen op een 20-tal werknemers die jaarlijks een omzet van meer dan 3 miljoen euro realiseren.