Home » Realisaties » Totaalproject Aarschot

Totaalproject Aarschot

Verhoogd zwembad en minimalistische architectuur

Totaal tuinproject met zwembad in Aarschot. De zwembadzone – die licht verhoogd is geplaatst – neemt een prominente plaats in in de tuin. De beplantingen zijn sober aangelegde prairieborders. Aansluitend aan het terras – dat pal op de as in de tuin is gesitueerd – is een verborgen doorgang gecreëerd met betonnen traptreden naar het verhoogde tuingedeelte met tuinhuis. Deze verhoging creëert extra dynamiek in de tuin en brengt ons op het oorspronkelijk niveau. De klinkerverharding in kleiklinkers “Antraciet” van steenbakkerij Vande Moortel werd doorlopend uitgevoerd inclusief de omranding van het zwembad. Het versterkt de minimalistische architectuur die helder en krachtig is zoals de woning volgens het ontwerp van architecten Beneens Heynen.

Andere projecten

« »