Home » Realisaties » Totaalproject Geel

Totaalproject Geel

Aanleg zwembad met poolhouse in bestaande tuin

Totaal tuinproject met zwembad, bijgebouw en herinrichting tuin en terras in Geel. Het schuin uitlopend perceel en de ruime carport met tuinhuis waren twee aspecten die veel invloed hadden op de invulling van de overblijvende ruimte. We bleven trouw aan onze vormgeving en lijnden terras, zwembad en bijgebouw uit op de gevels van de klassieke woning.  Het donkere minimalistisch volume bevat de technische installatie, de kleedruimte en het sanitair en stoort niet in dit tuinconcept. De organische vormgeving langs de bestaande leibomen en bestaand tuingebouw maskeert het conflict in het lijnenspel. Bloeiende prairieborders in paarse tinten van Alium en Salvia ondersteunen het geheel en zijn in de lente op z’n mooist.