Home » Realisaties » Totaalproject Hove

Totaalproject Hove

Modern zwembad omringd door graniet tegels en dynamische tuin

Totaal tuinproject met zwembad, bijgebouw en herinrichting van de tuin met terras in Hove. De aflopende tuin nodigde uit om met treden meer dynamiek te creëren. De inplanting van het zwembad is uitgelijnd op de indeling van de raampartij achteraan en de volumes van de woning ontworpen door Marckx architecten uit Reet.  Het bijgebouw is ingericht met sauna en een “chill-hoekje”. De technische ruimte is ondergebracht in de kelder van het bijgebouw. De gegoten zwembadkuip werd betegeld. De betegeling van de terrassen in gefrijnd graniet loopt over in de betegeling van het bad. Er werd aan de detaillering hiervan bijzonder veel aandacht besteed, door onder andere ledverlichting toe te voegen. De witte tuinwandjes, ondersteund door de grassen, versterken de relatie met de woning.

Andere projecten

«