Home » Team

Het team achter Wim Verrezen Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur zit ons in de vingers. Maar om goed werk te maken zijn er verschillende ingrediënten nodig. Een team van bekwame, gedreven vakmensen vormt de sterke basis van ons bedrijf. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud: ons ervaren team beheerst elk aspect van tuinaanleg. De meesten werken al meerdere jaren bij ons, dit geeft een sterk gevoel van continuïteit en zekerheid. Deze jarenlange ervaring is eveneens een belangrijke meerwaarde die tot uiting komt bij elke realisatie. Maak kennis met het team achter Wim Verrezen Tuinarchitectuur.

Wim Verrezen

Wim is niet alleen de bezieler van ons bedrijf maar ook de creatieve gids van al zijn medewerkers. Hij neemt de algemene leiding in het bedrijf, maar staat graag op gelijke voet met zijn mensen, vertrouwen binnen het team is hierbij zeer belangrijk.

Wim komt steeds innovatief uit de hoek om zo het bedrijf naar een hoger niveau te tillen, ook na 30 jaar ondernemen is hij nog steeds zeer toekomstgericht. Wim staat altijd als eerste klaar om onze klanten op weg te helpen, hij stelt zich hierbij steeds empathisch op om zo tot het mooiste resultaat te geraken.  Tijdens zijn vrije tijd leest hij graag boeken, gaat hij wandelen of maakt hij nieuwe plannen voor het bedrijf.

Tom

Tom is als procesbewaker onze man op de werven, hij staat zowel voor de klanten, onderaannemers als onze eigen mensen klaar. Hij coacht onze jongens naar de best mogelijke versie van zichzelf om zo elk project tot een goed einde te brengen. Technisch is Tom zeer sterk waardoor hij steeds een oplossing heeft bij onvoorziene problemen. Hij is een zeer gedreven persoon die steeds klaarstaat om anderen te helpen om zo als één team het einddoel te bereiken.

Tom is trots dat hij bij ons aan de slag is als projectleider, waardoor hij ten volle zijn talenten kan ontplooien, zijn grenzen kan verleggen en creatief bezig is. Ook naast het werk is Tom een drukbezette persoon die houdt van alle soorten sporten, van fietsen tot skiën.

Marc

Marc is onze rots in de branding bij de dagdagelijkse werking van het bedrijf. Als dienstverlener zorgt hij er steeds voor dat onze projecten effectief van start kunnen gaan door de volledige administratie van A tot Z in orde te brengen. Heb je een vraag over de aankoop van materialen of de opvolging van een factuur dan ben je bij hem aan het juiste adres. Door de rustige en open houding van Marc is hij de ideale persoon voor een oprecht gesprek. Ook onze jongens van het buitenteam kunnen bij Marc steeds terecht met al hun bezorgdheden, hij zal hen met raad en daad bij staan.

Marc brengt anderen naar een hoger niveau door te blijven doorvragen, deze missie trekt hij ook door naar zichzelf. Marc wil zichzelf steeds bijscholen en blijven ontwikkelen. Buiten de werkmuren gaat Marc graag tennissen met zijn vrienden en luistert hij graag muziek.

De mannen die het maken

Dat zijn de jongens van de buitendienst die de stiel beheersen. Met onze groep waar jong en oud onder mekaar de taken verdeelt, waar ervaring en jonge gedrevenheid elkaar versterkt. Boeiend om te ervaren hoe groentjes zonder werkervaring uitgroeien tot sterkhouders binnen ons bedrijf. Zo wordt respect opgebouwd, niet alleen binnen onze groep maar ook naar onze klanten toe.

Elke dag gaan ze nieuwe uitdagingen aan om zo binnen een afgesproken tijdskader uw project vanaf de eerste spadesteek tot de sleutel op de tuinpoort kwaliteitsvol af te werken. Zij dragen zorg voor uw buitenomgeving en voor het uiteindelijk duurzaam resultaat. De teams van het tuinonderhoud begeleiden uw tuin in zijn ontwikkeling en ontzorgen u door hun aanpak.

Niels

Niels is de jongste telg van ons bedrijf, maar daarom niet de minste. Met zijn brede plantenkennis is hij de man achter de groenvoorziening van ons bedrijf. Zowel bij de keuze van planten en bomen als het verzorgen ervan is Niels degene die weet hoe we dit moeten aanpakken. Ondanks zijn leeftijd is hij een echte meerwaarde binnen ons bedrijf, hij heeft een grote voorliefde voor groen en tuinaanleg en leert graag dingen bij van meer ervaren collega’s.

Niels is verantwoordelijk voor het aansturen van de onderhoudsteams, wat soms een echte uitdaging is. In elke situatie blijft hij rustig. Ook in het weekend vertoeft hij graag tussen het groen, je kan hem wekelijks spotten op het voetbalveld.

Judith

Judith was tot voor kort de enige vrouw in het team, ze kan dus echt wel haar mannetje staan binnen ons bedrijf. Judith is de designer van uw dromen, zij ontwerpt uw tuin van A tot Z en houdt hierbij rekening met uw wensen, verwachtingen en smaak. Judith is bij elk project zeer gedreven om het nauwgezet tot een goed einde te brengen.

Van nature uit is Judith iemand die graag ontwerpt met inspiratie uit de natuur. Ze gebruikt haar achtergrond als meubelontwerper om niet alleen uw tuin maar ook uw bijgebouw te voorzien van het juiste meubilair, designelementen of leuke decoratie. Judith is graag creatief bezig, dit komt uitstekend van pas bij haar job als tuinarchitect. Als ontspanning na het werk gaat Judith graag wandelen met haar trouwe viervoeter Lou-Bas.

Katrijn

Katrijn is het derde familielid in ons bedrijf, zij bouwt aan onze digitale wegen. Binnen haar job als social media manager heeft ze nog veel speelruimte en kan ze alle prachtige projecten van ons bedrijf extra in de verf zetten. Zowel voor de sociale media kanalen alsook onze eigen website zorgt Katrijn dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Momenteel is ze deeltijds aan de slag, maar ze maakt op die beperkte tijd wel het verschil.

Ze is een echte teamplayer die graag met anderen samenwerkt en is dus blij om als dochter van Wim haar creatieve steentje bij te dragen. Haar kennis van planten en tuinen is in volle ontwikkeling. Zij vindt het belangrijk dat de content die verspreid wordt waardevol is.  In haar vrije tijd geniet Katrijn van reizen en lekker eten.