Home » Totaalproject

“Sleutel op de tuinpoort”: onze totaalprojecten

De focus van Wim Verrezen Tuinarchitectuur ligt op totaalprojecten. Het begrip “sleutel op de tuinpoort” omschrijft dan ook perfect hoe wij zulke projecten aanpakken. Wij denken altijd aan het totale plaatje; hoe we de verschillende elementen in een tuin perfect op elkaar kunnen afstemmen. Zo krijgt u een harmonieuze tuin waarin u helemaal tot rust komt.

Contacteer ons
Tuinontwerp met zwembad

Van het tuinontwerp tot het onderhoud

Een geslaagd totaalproject begint steeds met een uitgekiend tuinontwerp. Wilt u een moderne tuin met een strak zwembad en bijhorend poolhouse? Droomt u van een natuurlijke zwemvijver en een gastenverblijf in de tuin? Of zijn er bepaalde planten die uw voorkeur genieten? Wat u ook wenst: wij implementeren alles in een tuinontwerp dat volledig bij u past. Elk totaalproject is een creatieve uitdaging die leidt tot een unieke realisatie, waarbij alle elementen een perfect geheel vormen.

Wandelpad tuin

Unieke totaalprojecten op maat

Ons team bestaat zowel uit tuinarchitecten als uit ervaren experts in tuinaanleg en het bouwen van zwembaden en zwemvijvers. Wij hebben elk totaalproject dan ook volledig zelf in handen. Hierdoor kunnen we de werken binnen een correcte termijn uitvoeren en heeft u doorheen het hele traject één aanspreekpunt waar u altijd terechtkan. Dit zorgt er eveneens voor dat we alle details perfect op mekaar kunnen afstemmen. En ook na afwerking van het totaalconcept kan u op ons rekenen voor het onderhoud van uw tuin.

Meer weten over onze totaalprojecten?

Bekijk alvast onze pagina met realisaties om een idee te krijgen van onze totaalprojecten. Wilt u graag meer informatie over hoe wij zulke projecten aanpakken? Of heeft u zelf een idee in gedachten dat u graag met ons wilt bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons