Home » Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Snakt uw tuin naar een grondige onderhoudsbeurt zodat u er in de lente of zomer ten volle van kunt genieten? Of dacht u eerder aan een onderhoudscontract? U kan het volledige onderhoud van uw tuin overlaten aan Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo. Drie van onze teams verzorgen namelijk het tuinonderhoud van privétuinen en groenzones rond bedrijven.

Contacteer ons
Tuinarchitectuur

Werken binnen een tuinonderhoudscontract

Alle onderhoudsopdrachten kunnen met regelmaat worden uitgevoerd binnen een tuinonderhoudscontract. Nog voor de eerste lentekriebels staan we klaar om uw tuin op punt te zetten, en ook na het vallen van de bladeren zorgen wij voor uw tuinonderhoud.

Hierin zijn alle mogelijke werken vervat: maaien, onkruidbestrijding, bemesting, snoeiwerken, het vervangen van planten...

Daarnaast kan u ons ook inschakelen om een of meerdere keren per jaar de hagen te scheren, bomen en planten te snoeien of andere onderhoudswerken uit te voeren.

Tuinafval nuttig hergebruiken

Na het tuinonderhoud voeren wij het afval af en wordt het gecomposteerd.  Op die manier gaat er niets verloren en wordt alles nuttig hergebruikt – met goede resultaten!

Contacteer ons ook voor totaalprojecten

Naast tuinonderhoud kan u ook bij ons terecht voor totaalprojecten. Droomt u van een prachtig aangelegde tuin met een zwembad en poolhouse? Of een moderne tuin met een natuurlijke zwemvijver en passend bijgebouw? Contacteer ons en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag uw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen