Home » Tuinonderhoud » Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een verzorgde buitenomgeving versterkt uw uitstraling en is het visitekaartje van uw bedrijf. Tuinonderhoud voor bedrijven vraagt echter om een specifieke, efficiënte aanpak door een hoveniersbedrijf met de juiste expertise. Wim Verrezen Tuinarchitectuur zorgt voor deze aanpak en plaatst ervaring en oog voor detail centraal.

Contacteer ons

Onderhoud van bedrijfsgroen volgens een jaarcontract

Ons belangrijkste doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. Voor het onderhoud van bedrijfsgroen stellen we daarom een jaarcontract op maat van uw bedrijf voor. Regelmaat, kwaliteit en communicatie vinden we hierbij zeer belangrijk. Bovendien is tuinonderhoud niet enkel gericht op het onderhouden van groen (o.a. snoeien en maaien), maar zal dit meestal ook andere zaken bevatten zoals het onderhoud van verhardingen, parkings, afsluitingen en verlichting.

Tuinonderhoud en tuinaanleg komen samen

U wilt uw bedrijfstuin uitbreiden of vernieuwen? Voor zowel kleine als grote renovatie- of uitbreidingswerken in de groen- of verhardingsaanleg kunt u ons steeds contacteren. Hierbij inspireren we u graag met een frisse kijk op de zaken en hanteren we een hedendaagse vormgeving om zo het maximale uit de buitenomgeving van uw bedrijf te halen.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring en expertise?

Wilt u meer weten over ons tuinonderhoud voor bedrijven of zoekt u een ervaren hoveniersbedrijf om uw bedrijfsgroen te onderhouden, contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag uw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen