Home » Tuinonderhoud » Het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver

Het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver

Uw zwembad of zwemvijver is de trots van uw tuin, steeds klaar voor een frisse duik of de nodige verkoeling op een zwoele zomeravond. Om hier met volle teugen van te genieten is een correct onderhoud noodzakelijk. Wij nemen dit graag op ons, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw zwembad of uw zwemvijver. Het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver wordt steeds mee opgenomen in het totale onderhoud van uw tuin.

Contacteer ons
totaalproject geel

Een onderhoudsvoorstel op maat

Om uw zwembad of zwemvijver te onderhouden maken wij een onderhoudsvoorstel op. Dit voorstel wordt steeds mee opgenomen in het totale onderhoud van uw tuin. Het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver loopt dus gelijk met het algemene onderhoud van uw tuin. We bespreken nauwkeurig uw verwachtingen en gieten deze in een plan op maat van uw wensen en uw zwembad of zwemvijver.

Veilig zwemmen

Expertise in zwemvijver- en zwembadonderhoud

Door onze kennis en ervaring worden de juiste onderhoudsproducten voorzien. Ook wordt de installatie vakkundig opgevolgd door onze zwembadtechnieker. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volop genieten van uw zwembad of zwemvijver zodra de warme dagen aanbreken. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of voor verdere informatie over ons zwemvijver- en zwembadonderhoud.

Zwembadbouwer van het jaar 2020

Wim Verrezen Tuinarchitectuur mocht tijdens het jaarlijkse gala van de Belgische zwembad- welness en zwemvijverbouwer de gouden medaille in ontvangst nemen in de categorie particuliere zwembaden +80.000 euro. Deze prijs maakt duidelijk hoe belangrijk totaalprojecten zijn voor ons. Het gaat niet enkel om de aanleg van een zwembad, er wordt gedacht aan het volledige plaatje van ontwerp tot realisatie. Dit zorgt ervoor dat uw tuin een beleving op zich wordt waarin u helemaal tot rust kan komen.

Vraag uw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen