Home » Zwembad & Zwemvijver

Zwembaden en zwemvijvers

Een waterpartij is een echte blikvanger in uw tuin. Wim Verrezen Tuinarchitectuur zorgt er daarom voor dat uw zwembad of zwemvijver geïntegreerd wordt in uw tuin. Zo geniet u niet enkel van een verfrissende duik op warme zomerdagen, maar heeft u ook steeds een prachtige tuin om in te vertoeven.

Contacteer ons
zwemvijver en moderne poolhouse

Elk project is een oplossing op maat

Het aanleggen van zwembaden en zwemvijvers vergt een vakkundige aanpak. Ons team van zwembadbouwers is zeer sterk in hun vakgebied, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de basis vormen. Dankzij deze aanpak brengen wij creatieve, kwalitatieve en duurzame waterprojecten steeds binnen de correcte termijn tot een goed einde. De combinatie van esthetiek en techniek maakt van het aanleggen van een zwembad of zwemvijver bovendien een boeiende opdracht. Hierdoor vormt elk project een unieke oplossing op maat.

Tuinontwerp met zwembad

Kiest u voor een zwembad of een zwemvijver?

Niets zo leuk als een frisse duik nemen of baantjes trekken in uw eigen zwembad of zwemvijver. Zowel onze zwembaden als onze zwemvijvers worden zo gebouwd dat ze volledig aansluiten bij uw tuin en bij uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een zwembad bouwen in een stadstuin. Wij zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden! Twijfelt u welke waterpartij het beste past bij uw tuin? Contacteer ons via het contactformulier, wij geven u graag advies.
Totaalproject Aarschot

Uw tuin, een evenwichtig geheel

De tuin is een plaats waar u tijd doorbrengt om te ontspannen. Door alle elementen hier op elkaar af te stemmen creëert u een plek waar u helemaal tot rust komt. Daarom kan u ook een beroep doen op Wim Verrezen Tuinarchitectuur voor totaalconcepten voor uw grote tuin of kleine stadstuin. Wij nemen dan het volledige tuinontwerp voor onze rekening, inclusief de beplanting, zwembad of zwemvijver, bijgebouwen enzovoort. Zelfs het tuinonderhoud. Contacteer ons via de website of bel ons op 014/23.15.23.

Zwembadbouwer van het jaar 2020

Wim Verrezen Tuinarchitectuur mocht tijdens het jaarlijkse gala van de Belgische zwembad- welness en zwemvijverbouwer de gouden medaille in ontvangst nemen in de categorie particuliere zwembaden +80.000 euro. Deze prijs maakt duidelijk hoe belangrijk totaalprojecten zijn voor ons. Het gaat niet enkel om de aanleg van een zwembad, er wordt gedacht aan het volledige plaatje van ontwerp tot realisatie. Dit zorgt ervoor dat uw tuin een beleving op zich wordt waarin u helemaal tot rust kan komen.